Avaliações de Greek Kitchen Rotterdam

Avaliações recentes

5.0
M
8 julho 2024

Heerlijk eten! Altijd goed. En snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mario
7 julho 2024

Weer heerlijk gegeten

Willemijn
6 julho 2024

Eten was weer heerlijk. Helaas waren de pitas vergeten. Er was nog steeds genoeg lekkers. Maar ja die pitas met tzatziki zijn ook fantastisch. Ook weer genoten van de heerlijke rijst en ook de basis gyros met ui is heel goed

Anne
5 julho 2024
Alexandra
3 julho 2024

Al jaren vaste klant. Dit keer viel de gyros tegen. Niet zo knapperig en smaakvol als anders. Erg jammer. Hoop dat het de volgende keer weer als vanouds is.

GS
1 julho 2024

Mijn souvlaki schotel met Retsina werd supersnel bezorgd en was weer als vanouds, Dimitri & Team bedankt!!!

Thomas
30 junho 2024

Mixed grill is perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo
30 junho 2024

Eleni schotel erg lekker. Mals vlees en lekker gekruid. Patat was wat minder vond ik als normaal. Tot de volgende keer

Wolfert
29 junho 2024

Heerlijk eten en optijd bezorgd

G.
27 junho 2024

Super lekker weer :-)

Betty
26 junho 2024

Greek Kitchen maakt me altijd blij

Mario
16 junho 2024

Grote porties Heerlijke Tzatziki

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joch
15 junho 2024

Bij de bezorging was het niet helemaal goed gegaan. Greek kitchen belde mij zelf om te kijken hoe ze dat het beste konden oplossen. Heel klantgericht! En lekker als altijd. Echt Grieks.

Rob
15 junho 2024

Heeeeeerlijk!

GS
15 junho 2024

Na een week hard werken en slecht weer had ik geen zin om te koken vrijdagavond dus lekker een souvlaki schotel met een halve liter Malamatina retsina besteld. Tot mijn stomme verbazing was het binnen 15 m bezorgd en kon ik snel genieten van het overheerlijke eten. Alles klopt bij dit gerecht: de knapperige koolsalade, de royale hoeveelheid tzatziki, lekker gekruide rijst, mooi gebakken warme (!) patatjes en natuurlijk de drie malse king size souvlaki’s. Mooie afronding van een zware week! Bedankt weer Dimitri & Team.

Robert
11 junho 2024

Snel en netjes geleverd, goede kwaliteit eten. Wordt zeker herhaald.

Sas
9 junho 2024

We hebben weer genoten 😋

Rafael
7 junho 2024

Super good food, quick delivery and they took into account the note I added on the order as well. 10/10

Mary
3 junho 2024
Anoniem
2 junho 2024

Het eten is hier altijd heerlijk! De patat met kruiden is hier heerlijk! Bezorging was supersnel. Ik kom zeker terug!

Willem
2 junho 2024

Lekker en snel "top"

Brenda
1 junho 2024

Was weer zaaalig ! Was nog heerlijk warm en de patatjes lekker warm en knapperig. Heerlijke gyros !

Tobias
31 maio 2024

Was een heerlijke Ouzo schotel! Gyros lekker mals en smaakvol. Patat was ook lekker krokant.

Peter
27 maio 2024
Mario
17 maio 2024

Grote porties lekker en snel bezorgd

Wolf
17 maio 2024

Heerlijk gegeten, we hadden een schotel voor 2 personen en dat was echt meer dan genoeg. Morgen kunnen we nog eten. Eten was goed op smaak en ook goed warm bij aankomst.

E
13 maio 2024
Rob
11 maio 2024
Alina Skryl
10 maio 2024

That was unforgettably delicious experience that we had with my colleagues. Some of them never tried Greek cuisine before, so their first experience was super positive. The portions are very big and we were able to share all the dishes to enhance our culinary experience. Overall, highly recommended!

Anoniem
5 maio 2024
Sander
5 maio 2024

prima eten, graag vleesspies schrijven ipv veesspies ;)

Rene K
3 maio 2024

Always great! 10/10

Victor Vlam
28 abril 2024

Heerlijk eten! Altijd goede kwaliteit. Lekker gekruid, vlees van hoge kwaliteit. Een absolute aanrader!!

Mario
27 abril 2024

Grote porties echt heerlijk!!

Antoinette
26 abril 2024

Heerlijk gegeten!!!

Anita
21 abril 2024

Netjes op tijd bezorgd en weer heerlijke maaltijden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo
21 abril 2024

De lekkerste Giros en Souvlakie van Rotterdam. Friet ook perfect en alles warm. Nu nog de mogelijkheid voor een eigen account n te maken en alles is perfect

Catelijne
20 abril 2024

We bestellingen regelmatig bij Greek Kitchen. De mixed grill voor 2 personen is een aanrader. Heerlijk gegeten weer. Alles warm en vers en goed klaargemaakt. Bedankt en tot de volgende keer!

Taco
18 abril 2024

Prima eten, prima prijs!

Kevin
12 abril 2024

Vertrouwd lekker! Alles was lekker vers en warm! Super! Dáárom bestel ik altijd graag bij jullie als ik trek heb in Grieks eten! Thnx weer!:)

Robert
7 abril 2024

1 woord , TOP!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mireille
7 abril 2024

Gelukkig bezorgd Greek Kitchen weer in ons postcodegebied. Heel erg blij mee want dit blijft toch echt het lekkerste Griekse eten uit de omgeving!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wolf
5 abril 2024

Heerlijk gegeten. Eten is goed gekruid en gewoon heerlijk! Komen zeker terug!

Mario
1 abril 2024

Heerlijk eten grote porties

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hollander
24 março 2024

Het was weer overheerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
24 março 2024

Hartelijk dank voor het aanpassen naar witte rijst. Het heeft gesmaakt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene
24 março 2024

Wederom geweldig en snel bezorgd!

Mario
23 março 2024

Top! Heerlijk eten

P
20 março 2024

Bezorging snel en op tijd! Eten heel veel en super lekker

Pascal
18 março 2024

Heerlijke gerechten!

Willemijn
16 março 2024

Wij hadden de mix gril, alles was lekker, warm en meer dan voldoende

CC
15 março 2024

Mixed grill voor 3 personen en iets extras. Goed voldoende voor wat groter gezelschap dan 3. Goed warm eten bezorgd! Elke keer weer een succes

Sandra
14 março 2024

Altijd tevreden met zowel de kwaliteit, smaak en bezorging!

Michelle
10 março 2024

Eten was lekker en warm. Bezorging was 10 minuten later dan gepland maar daar werden we op voorhand over gebeld. Heel netjes!

Theo
10 março 2024

Lekkere Giros en fijn personeel. Tot de volgende keer

Sandra
10 março 2024

Altijd heerlijk. Altijd snel.

Anoniem
2 março 2024

Het eten is altijd heerlijk hier 😀 Bezorging snel en vriendelijk. Een puntje..ik had liever cash betaald.

Andreas Hensel
29 fevereiro 2024
Monika
26 fevereiro 2024

1X bij iemand anders besteld omdat het jullie vrije dag was. Nooit meer!!!Het was weer geweldig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge Zwaan
24 fevereiro 2024

Als trouwe klant kan ik niet anders zeggen dat de kwaliteit van het eten en snelle bezorging onverminderd goed is en blijft.

Maarten
23 fevereiro 2024

Altijd lekker & nette behandeling bij afhalen!

Marcel
22 fevereiro 2024
Mario
18 fevereiro 2024

Heerlijk de mixed grill Veel vlees en heerlijk gekruid Aanrader!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ming
17 fevereiro 2024

Good as useall

Theo Ruigrok
15 fevereiro 2024

Alles oké, maar met witte uien?

Albert wolfert
15 fevereiro 2024

Was weer uitstekend

joke verezen
14 fevereiro 2024

heel erg goed,fantastisch ga zo door.

Sas
11 fevereiro 2024

Was zoals altijd weer heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Freddy
11 fevereiro 2024
Rob
10 fevereiro 2024

Wish I could give 6 stars

Cc
8 fevereiro 2024

Mooie porties, goede kwaliteit eten en werd ook nu weer stomend bezorgd. Dat op toch 3km afstand. Betreft Mixed grill voor 4 personen meer dan genoeg voor 6.

Peter Melissant
4 fevereiro 2024

zoals altijd weer heerlijk en ruim voldoende, top! 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene
4 fevereiro 2024

Altijd geweldig. 10/10 \m/

Mavro Provato
2 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten weer en super snel bezorgd. Paidakia schotel en gyros schotel met gevulde wijnbladeren. Lekker mals vlees en knapperige warme (!) patatjes en dat met dit koude weer. Top zaak!

Hanne Huijgen
29 janeiro 2024

Als altijd, heerlijk eten en vriendelijke en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S B
29 janeiro 2024

Good portions, tasty salad

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kevin William
29 janeiro 2024

Was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

.
28 janeiro 2024

Het eten is hier altijd heerlijk! Ook de bezorging is snel en vriendelijk! Ik had graag gezien dat ik ook cash kon betalen. Ook ben ik geschrokken van de gestegen prijs in korte tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mario
27 janeiro 2024

Bakje tzaziki was kapot en de bezorger ging een nieuwe halen TOP!!

Frenk
22 janeiro 2024
Kelly Smit
21 janeiro 2024

Het eten bij the Greek Kitchen is altijd super warm als het aankomt en altijd super snel bezorgd. We hebben hier al 10+ keer besteld en de kwaliteit van het eten en de bezorging is altijd fantastisch, ieder keer weer! Alles is goed op smaak en de porties zijn zeer groot.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monika
21 janeiro 2024

Weer geweldig gegeten

Van der post
20 janeiro 2024

Heerlijk vers eten gekregen! Uit de “Griekse kunst”!

Amal broer
20 janeiro 2024

Eten is heerlijk en altijd warm bij aankomst. Bezorgers zijn vriendelijk en mooi op tijd.

Sandra
19 janeiro 2024

Lange tijd niet besteld, maar was weer heerlijk. Bezorger (nagenoeg) op tijd. Prima dus!

Nikita Pavlov
15 janeiro 2024

Heel lekker eten, mixed grill voor 2 personen genomen. Portie's zijn heel lekker, gevarieerd en meer dan genoeg voor 2 personen. Echt genoten van het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mario
13 janeiro 2024
Inge
11 janeiro 2024

Blij dat jullie weer open zijn :-). Als vanouds genoten van een heerlijk Griekse dish.

R. Raghoe
10 janeiro 2024

Er was een foutje gemaakt bij de bestelling. Goed hersteld door de eigenaar en alle complimenten. Lekker eten en super klantgericht! Zeker bestellen hier!

Goran
4 janeiro 2024

Wij bestellen al lang bij Greek kitchen en het is altijd gewoon goed !

Kevin
3 janeiro 2024

Vertrouwd lekker! Netjes op gewenst tijdstip bezorgd!

Catelijne
25 dezembro 2023

Zeer goede kwaliteit en vers eten en snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
23 dezembro 2023

We bestellen regelmatig omdat het eten zo lekker is. Vers bereid, snel geleverd en prima porties.

Ruigrok
20 dezembro 2023

Beetje te veel aangebrand

Thea
20 dezembro 2023

Altijd toppie 😃

Inge
14 dezembro 2023

Wat je ook bestelt het is altijd weer even lekker en zorgvuldig bereid. De vriendelijke en onvermoeibare bezorger verdient een extra pluim.

Frank
13 dezembro 2023

Altijd lekker en vers!

Beert
13 dezembro 2023
Alroon
10 dezembro 2023

Het eten was heerlijk en ruim op tijd! Alles vers en die lekkere gegrilde smaak aan het vlees was ook super lekker. De patatjes lekker gekruid.. 👍🏼

Marcel
9 dezembro 2023